Perfekte Stykker: Slik Handler Du Online For Et Brudesett

Av | mai 8, 2019

Å kjøpe eller selge smykker er en viktig del av smykkemarkedet, men det kan være vanskelig å forstå det og hvordan du kan unngå svindel. Det er triks for å finne kvalitetsstykker, triks for å selge flere stykker osv. Her er noen trinn du kan ta for å kjøpe eller selge smykker mer intelligent.

Ikke kjøp smykker fra forhandlere i Kina. Dette landet er beryktet for å selge falske edelstener og metallsmykker. Ofte er smykkene som annonseres som sterlingsølv med ekte turkis, bare et stykke metall sprayet i sølv, og turkisen er et falskt stykke plast. Slike leverandører godtar kanskje retur, men bryet med å sende den tilbake for egen kostnad er vanligvis ikke verdt det. Vær oppmerksom på svindel som dette.

Sørg for å få størrelsen på riktig størrelse slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tettsittende, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Når du handler etter smykker, må du stille juveleren din de “riktige” spørsmålene om varene dine. Du må diskutere ting som diamantkarakterer. Du må også spørre hvem klassene er av brikkene deres. Finn ut hva deres utdannelse og erfaring er, og se hva garantiene er for uansett karakter.

Et “gammeldags” smykke som du kanskje vil vurdere å bruke på nytt, er en klokke. Yngre mennesker er vant til å bruke mobiltelefonene eller annen elektronikk for å fortelle tid, men i visse situasjoner kan det være mer passende eller mer profesjonelt å bruke en fin klokke. Du vil ikke hele tiden sjekke klokken din på et jobbintervju eller en formell begivenhet, men iført en sender en bestemt melding.

Ingenting forteller en kvinne at du bryr deg om å kjøpe smykker med fødselssteinen hennes. Det faktum at du tok deg tid til å undersøke fødselsdatoen hennes, og deretter fødselssteinen, vil vise henne at du er villig til å ta deg tid til å gjøre henne lykkelig. Ingen kvinne kan takke nei til det!

Hvis du virkelig er forelsket i et kostymesmykke, selv om det er i mindre enn god stand, er det greit å bruke pengene på det. Et stykke du vil sette pris på er mer en investering enn den økonomiske kostnaden for en vare, så splurging kan være tillatt.

Hvis du gir smykker i gave, er det enkelt å lage interessante og unike gaveesker som vil gi inntrykk! Du kan finne vanlige gaveesker til smykker i hvilken som helst håndverks- og hobbybutikk. Når du har den vanlige gaveboksen, kan du gå til utklippsbokgangen og plukke ut noen klistremerkepakker som samsvarer med den type stemning du vil at gaveboksen skal formidle. Å dekorere den vanlige boksen med disse klistremerkene gir den en fin dekorativ touch uten å bryte banken.

Som du har lest er kjøp eller salg av smykker utrolig viktig for smykkemarkedet, spesielt hvis de gjelder profesjonelle behov. Å forstå standard praksis i smykkerverdenen kan gjøre det lettere for deg å forstå hvordan du skal kjøpe eller selge smykker. Å følge tipsene ovenfor er et veldig bra utgangspunkt.