Våre Smykkeråd Vil Hjelpe Deg Med Å Oppnå Alt

Av | mai 15, 2020

Å kjøpe smykker som gave til noen kan være en veldig gjennomtenkt idé. Du kan være usikker på hva personen du kjøper for vil ha, siden alle har veldig forskjellige stiler og smaker. Denne artikkelen vil gi deg noen tips for å kjøpe smykker i gave til noen andre.

Oppbevar smykker trygt og vekk fra både luft og fuktighet. For å maksimere beskyttelsen, legg smykkene dine i en smykkeskrin eller en liten snørepose. Enkelte metaller begynner å sverte når de utsettes for fuktighet. Det er mulig å gjenopprette edle metaller gjennom polering, men metaller av mindre kvalitet kan lide permanent skade.

Ikke prøv å skinne sølv- eller gullsmykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmehjelpemiddel som mange prøver å forkaste som det faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil ødelegge smykkene dine og føre til at edelstenene mister glansen permanent. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig poleringsklut og smykker som skinner væske.

En verden av kroppspiercing har ført kroppssmykker til nye høyder. Mange liker følelsen av å ha hull i tungen, men å ha metallsmykker i munnen kan skade tennene. Det er mange fargerike alternativer tilgjengelig for plasttungesmykker som er tryggere for munnen din og som ikke får tannlegen til å krype.

Menn er veldig kresne på smykkene de bruker, spesielt når de er begavede, kan det virke feminine. Når du velger smykker til en mann, må du sørge for at det er noe som følger med måten de kler på seg. Når du velger hva du får for ham, må du også sørge for at det er subtilt og ikke prangende.

For å lage et enkelt, feminint utseende, kan du prøve å legge tynne halskjeder. Det delikate utseendet til et tynt kjedehalsbånd kan myke utseendet ditt og trekke oppmerksomheten mot ansiktet ditt. Når du lager halskjeder, er det best å lage hvert lag en annen lengde, men bare bruke halskjeder med en veldig lik stil.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, kan du se etter en som har små inneslutninger og har en mindre enn perfekt hvitfarge. Ofte kan du ikke engang se inneslutningene og «av» fargene med det blotte øye, men det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av prisen på steinen.

Kjøp aldri falske smykker til noen du er glad i! Det betyr gullbelagt, cubic zirconia eller gullfylt. Hold deg til de virkelige tingene – du kan få et kupp på ekte gull, sølv eller til og med platina hvis du ser hardt ut. Falske smykker kan gjøre huden svart eller grønn, og det er det SISTE du vil gjøre!

Når du ser på å kjøpe noen form for smykker, det være seg kostyme eller vintage, er det viktig å huske at bare fordi et stykke kan være signert, betyr det ikke nødvendigvis at det er mer verdifullt. Noen smykkeskapere signerer hvert stykke de lager, noe som reduserer verdien av et signert stykke dramatisk.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kan det være en veldig gjennomtenkt ide å kjøpe smykker som en gave til noen, men du lurer kanskje på hva de vil ha. Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg med å plukke ut det perfekte smykke, som mottakeren vil være sikker på å elske.