Vet Om Smykker

Smykker er en av de tingene som er best brukt i moderasjon. Som sminke, vil riktig mengde hjelpe deg til å se vakrere og mer stilig ut. På den annen side vil overforbruk gjøre at du ser ut som en klovn eller hobo. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg med å bruke smykker riktig.

Legg merke til hvilken type øreringer de har på seg, inkludert form og metall. Når du er klar over deres preferanser, vil du være i bedre posisjon til å bestemme hva du skal kjøpe dem.

Hvis du vil opprettholde utseendet til smykkene dine, bør du forhindre at de blir sølt. Fjern om mulig smykker hvis du er i nærheten av vann. Metaller kan bli kjedelige, rustne eller sverte hvis de senkes ned i den. Påfør klar neglelakk på smykkene dine som en ekstra beskyttelse.

For å beskytte investeringen du gjorde i smykkekjøpet ditt best, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kan kjemikaliene du utsetter smykkene dine for, skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne det.

Hvis du gir smykker i gave, er det enkelt å lage interessante og unike gaveesker som vil gi inntrykk! Du kan finne vanlige gaveesker til smykker i hvilken som helst håndverks- og hobbybutikk. Når du har den vanlige gaveboksen, kan du gå til utklippsbokgangen og plukke ut noen klistremerkepakker som samsvarer med den type stemning du vil at gaveboksen skal formidle. Å dekorere den vanlige boksen med disse klistremerkene gir den en fin dekorativ touch uten å bryte banken.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, må du huske å finne ut hva deres preferanser er. Mange liker bare gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakernes garderobevalg og nåværende smykker for å finne hvilken smykketype de mest sannsynlig vil ha glede av og faktisk ha på seg.

For de kreative, quirky menneskene i livet ditt, kjøp håndlagde originale stykker. Å finne noe som viser at du legger tanker og krefter på gaven, er viktigere selve gaven, så uansett om du velger nøyaktig hva de ønsket, vil de sikkert være fornøyde.

Når du kjøper smykker, spør en venn om hva som ser bra ut for deg. Selv om du kanskje foretrekker gull, kan det vise seg at sølv faktisk ser best ut for deg og din hudfarge. Selvfølgelig må du alltid vurdere din smak, men ikke gi avkall på råd fra andre om hva som får deg til å se best ut.

For å holde sølvsmykker svertefrie mellom slitasje, pakk gjenstanden inn i en juvelerers poleringsklut og tett deretter stykket, kluten og alt, i en plastpose. Poleringskluter finnes i mange størrelser og er veldig økonomiske. Tøyet gir polstret beskyttelse til selv de mest delikate kjedene, og plastposen holder luften som forårsaker flekker fra å berøre smykkene. Når du er klar til å bruke, gnist stykket med kluten for glans, og du er i gang!

Ikke tenk på smykkene du bruker. Det er et flott aksentstykke, og triksene og rådene du leser om her, burde hjelpe deg med å bruke det riktig. Du vil begynne å misunne alle vennene dine når du går ut av døren og ser stilig ut.